anhuidianlan.com

Sci Fi Filmek Magyarul 2018 - Top50 - A Legjobb Sci-Fi Filmek 2018-Tól | Listák | Mafab.Hu

Sun, 14 Nov 2021 08:14:57 +0000

Az emberek egy része együttműködik a földönkívüliekkel, mások viszont menekülnek előlük. The Darkest Minds Eredeti premier: 2018. 09. 14. Magyar premier: 2018. 20. Miután egy járvány kiírtja az amerikai gyerekek 98%-át, a megmaradt 2% szuperképességekre tesz szert. Őket azonban táborokban őrzik. Egy 16 éves lány megszökik a táborából, és más fiatalokhoz csatlakozva együtt menekülnek a kormány elől. Alexandra Bracken young adult könyvsorozatának első részéből a Kung fu panda rendezője készített filmet. Főszerepben Az éhezők viadalából ismert Amandla Stenberg, de feltűnik még Gwendoline Christie is (A trónok harca, Star Wars). The House With A Clock In Its Walls Eredeti premier: 2018. 14. Egy fiatal árva, Lewis Barnavelt segít mágus nagybácsijának megkeresni egy órát, ami elhozhatja a világvégét. A Kabinláz rendezőjének filmje, többek között Cate Blanchett, Jack Black és Kyle MacLachlan szereplésével, John Bellairs 1973-as könyve alapján. Venom Eredeti premier: 2018. 10. 05. Film a Marvel-univerzum egyik legismertebb karakteréről, Pókember legnagyobb ellenfeléről.

Scifi filmek magyarul 2020

sci fi filmek magyarul 2010 qui me suit

Az Oasisben a... több» 02 Úgy tűnik, hogy egyszer minden szuperhőst utolér a végzete. Miután közös erővel Homokembernek, Doctor Octopusnak, Electronak, Kravennek és a Keselyűnek sikerült legyőzniük Peter... több» 03 A filmekből jól tudjuk, ha egy átlagos család tagja vagy, jobb ha felkészülsz, ugyanis előbb-utóbb hatalmas veszélybe keveredsz, és olyan események láncolatának részesévé válsz,... több» Rendező: Michael Rianda, Jeff Rowe Szereplők: Olivia Colman, Maya Rudolph, Michael Rianda, Blake Griffin, Danny McBride 04 Sötét árnyak gyülekeznek, amelyek az emberiség számára is elhozhatják a végítéletet. Bruce Wayne egy szuperhősökből álló csapatot próbál összeállítani, akik az utolsó... több» 05 Senki sem tudja, honnan jöttek, de amint megszállták a bolygót, egyből a tápláléklánc tetejére kerültek. Minden apró kis neszre reagálnak, és azonnal megsemmisítik a "hangoskodót".... több» 06 Egy veszélyes csoport felfedi Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) múltjának legpiszkosabb részleteit, az orosz kémnő ezért kénytelen szembesülni a korábbi életéhez kapcsolódó... több» 07 Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.

Sci fi filmek magyarul 2012 relatif

Az Oscar-díjra jelölt Wes Anderson (Holdfény királyság, A Grand Budapest Hotel) ezúttal is nevéhez méltó, sajátos hangulatú filmet készített, animációs technikával. Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim Uprising) Eredeti premier: 2018. 04. 05. A 2013-as szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék veszi fel a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak. A főszerepben John Boyega (Star Wars VII-VIII. ) Ready Player One Eredeti premier: 2018. 30. Magyar premier: 2018. 29. 2044-ben mindent a világot átfogó virtuális játék, az OASIS körül forog. Amikor a program alkotója meghal, rögzített videóüzenetben tudatja a világgal, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben, és aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Új mutánsok (The New Mutants) Eredeti premier: 2018. 13. Magyar premier: 2018. 12. Öt fiatal mutánst egy titkos kutatólaboratóriumban tartanak fogva. Miközben éppen felfedezik képességeiket, próbálnak szabadulni a múltjuktól és a börtönükből.

Expedíció (Annihilation) Eredeti premier: 2018. 23. Magyar premier: 2018. 22. Jeff VanderMeer X Térség sorozatának első kötetét Alex Garland, az Ex Machina alkotója adaptálta mozivászonra, Natalie Portmannel a főszerepben. A történet szerint egy biológus férje eltűnik a titokzatos és rendkívül veszélyes X Térségben, ezért a nő jelentkezik egy "öngyilkos osztagba", hogy felderítse azt. Nézd meg az idegen világok felfedezéséről szóló könyveinket a Galaktikaboltban! Időcsavar (A Wrinkle in Time) Eredeti premier: 2018. 03. 09. Magyar premier: 2018. 08. A film Madeleine L'Engle négyrészes, ifjúsági sci-fi/fantasy eposzának 1963-ban megjelent első kötetét dolgozza fel. Fiatalok az eltűnt édesapjuk (Chris Pine) felkutatására indulnak, aki az ötödik dimenzióban ragadt. Nézd meg időutazásról szóló könyveinket a Galaktikaboltban! Kutyák szigete (Isle of Dogs) Eredeti premier: 2018. 23. Magyar premier: 2018. 05. 03. A 2038-ban Japánban játszódó Kutyák szigete egy fiatal fiút követ nyomon, aki kutyáját kutatja.

Sci fi filmek magyarul 2017

A címszerepben Tom Hardy, a Pókembert természetesen Tom Holland alakítja, de feltűnik még Woody Harrelson és Riz Ahmed is. A történet egyelőre nem ismert. Overlord Eredeti premier: 2018. 11. 22 A partraszállás idején két ejtőernyős egy német rádiótornyot akar kiiktatni, de a repülőjük lezuhan, így ellenséges területen rekednek. Hamarosan kiderül, hogy nem csak a németekkel kell megküzdeniük, hanem a titkos náci kísérletek eredményeként létrejött természetfeletti erőkkel is. Nézd meg a háborús témájú könyveinket a Galaktikaboltban! X-Men: Sötét Főnix (X-Men: Dark Phoenix) Eredeti premier: 2018. 02. Magyar premier: 2018. 11. Jean Grey elképesztő képességekre tesz szert, és Sötét Főnix-szé válik. Az X-Men csapat nehéz helyzettel néz szembe, mivel egy saját társuktól kell megvédeniük az emberiséget. Ragadozó városok (Mortal Engines) Eredeti premier: 2018. 27. Sok évvel a Hatvan Perces Háború után a városok csak úgy tudnak túlélni, hogy hatalmas kereken gördülve haladnak, és felemésztik a kisebb városok erőforrásait.

A Bosszúállók tehetetlenek, a Földön eluralkodott a káosz. Amerika... több» 14 Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel. több» 15 Egy tinédzserlányt egy "Anya" nevű robot nevel. A gépet arra programozták, hogy az emberiség eltűnése esetén újranépesítse a Földet. A lány és a robot különleges kapcsolatát... több» 16 Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk elveszíti az... több» 17 Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie népét. Az... több» 18 A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt.... több» 19 Amikor Cecilia Kass (Elizabeth Moss) rájön, hogy a férfival, akivel kapcsolatban él, nincs minden rendben, már késő a szakításhoz.

Videa

  • Scifi filmek magyarul 2020
  • Ken Follett: Egy ​új korszak hajnala - A Katedrális előzménye - Könyv
  • Sci fi filmek magyarul 2018
  • World of warcraft társasjáték szabálykönyv 2
  • Sci fi filmek magyarul 2010 relatif
  • Facebook tiltás feloldása mennyi idő
  • 2018 legjobb scifi filmjei | scifi.hu - a magyar sci-fi oldal

Horror

sci fi filmek magyarul 2018 youtube sci fi filmek magyarul 2011

Az Indoraptor pedig szerintem egy sokkal félelmetesebb és hatásosabb szörnyeteg volt, mint az Indominus Rex az előző részben. A dínók még mindig el tudják varázsolni a nézőket, de reméljük, hogy a harmadik résznél egy kicsit jobban odafigyelnek a készítők a forgatókönyvre. Futottak még: Aquaman Tűzgyűrű: Lázadás Venom A Hangya és a Darázs Hang nélkül Az év csalódásai: Solo – Egy Star Wars történet Ragadozó Űrdongó Cloverfield Paradox

  1. Dsida jenő arany és kék szavakkal elemzes
  2. Mtz 82 eladó veszprém megye